Valokuvauskilpailu valokuvauksen harrastajille

Vuosaaren Lions Club julistaa kilpailun parhaista Vuosaaren ranta ja meri -aiheisista valokuvista. Kuvien toivotaan olevan uusia tai vanhoja otoksia joko illan hämärtyessä tai kirkkaassa päivänvalossa.

Raadin mielestä parhaat molemmista valaistusvaihtoehdoista saavat pienen 50 euron korvauksen ja  kunnian tulla mainituksi uuden vesiensuojeluprojektimme yhteydessä. Osallistumalla kilpailuun osallistujat antavat samalla klubille oikeuden käyttää kuvia myytävien Vuosaari-aiheisten mukien painomateriaalina. Näin tehtyjen mukien tuotto käytetään täysimääräisesti Itämeren suojeluun John Nurminen -säätiön levänpoisto-ohjelman kautta.

Voittaneet kuvat julkaistaan Vuosaari-lehdessä 28.10.2020. Kuvat voi toimittaa s-postiin jukka.peltonen@maktor.fi viimeistään 24.10.2020. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa klubin sihteeri Jukka Peltonen p. 040 076 6336.