Korona vaikuttaa Lions Clubin toimintaan

Itsenäisen Suomen satavuotisjuhlissa 6.12.2017 esiintyi muun muassa Vuosaaren musiikkikoulun tanssikarusellilaiset.

Itsenäisen Suomen satavuotisjuhlissa 6.12.2017 esiintyi muun muassa Vuosaaren musiikkikoulun tanssikarusellilaiset.

Itsenäisyyspäivänä ei yleisöjuhlaa

Koronarajoituksista johtuen Vuosaaren Leijonat eivät järjestä itsenäisyyspäivän yleisöjuhlaa 6.12.2020. Päivän juhlistamiseksi nostetaan Suomen lippu salkoon Vuosaaren kirkon pihassa klo 9.30. Lipunnostokaan ei ole yleisötilaisuus, mutta siitä ladataan video yleisön nähtäväksi heti tapahtuman jälkeen sekä Leijonien kotisivulle että Facebookiin. Nämä löytyvät internetistä hakusanoilla Vuosaari ja Lions.

Auta lasta, auta perhettä -keräys Columbuksessa

Auta lasta, auta perhettä -keräys on perinteisesti innostanut vuosaarelaisia auttamaan. Keräys järjestetään jälleen lauantaina 5.12.

Auta lasta, auta perhettä -keräys on perinteisesti innostanut vuosaarelaisia auttamaan. Keräys järjestetään jälleen lauantaina 5.12.

Korona-aika vaikuttaa myös Leijonien Auta lasta, auta perhettä -keräykseen, joka on perinteisesti järjestetty Lions Club Helsinki/Vuosaari ja Lions Club Soihdut toimesta marras–joulukuun vaihteessa kauppakeskus Columbuksessa. Tämän vuoden keräys järjestetään lauantaina 5.12. kello 10–14.

Keräyksen ideana on, että kaupassa kävijä ostaa ylimääräisen tuotteen ja lahjoittaa sen keräykseen laittamalla kyseisen tuotteen Leijonien ostoskärryyn kassojen jälkeen. Kärryt on merkitty Lions Club -tunnuksin, mutta turvavälien ja kontaktien välttämisen takia klubien jäsenet pysyttelevät tällä kertaa maskeineen taka-alalla.

Tuotteet voivat olla esimerkiksi pilaantumatonta ruokaa, kuten säilykkeitä, jauhoja, myslejä, näkkileipiä, samoin kuin kaikkia hygieniatuotteita sekä lasten leluja, pelejä ja vaatteita. Siis oikeastaan kaikki, mitä kaupasta voi ostaa, paitsi tuoreita elintarvikkeita.

Keräyksessä saadut tuotteet luovutetaan Pienperheyhdistykselle toimitettavaksi eteenpäin apua tarvitseville vuosaarelaisille perheille.