Poliisi etsii Meri-Rastilassa kaupan ryöstänyttä henkilöä

Poliisi etsii kuvan henkilöä törkeästä ryöstöstä epäiltynä.

Meri-Rastilan ostoskeskuksessa ryöstettiin kauppa sunnuntaina 13.12.2020 kello 12.03. Ryöstö tapahtui osoitteessa Meri-Rastilan kuja 2.

Poliisi julkaisee valvontakameran kuvia miehestä ja pyytää yleisön apua tekijän henkilöllisyyden selvittämiseksi. Poliisi pyytää törkeästä ryöstöstä epäillyn miehen henkilöllisyyteen liittyviä vihjeitä virka-aikana puhelinnumeroon 0295 475 029 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi

Epäillyn miehen tuntomerkit ovat: pituus 175–180 cm, hoikka ruumiinrakenne, vihreä vetoketjullinen takki, jossa hupun keskellä musta kaistale, siniset farkut, vaaleanruskeat varrelliset kengät ja työkäsineet, joissa on oranssi kämmenselkä.

Alla lisää valvontakamerakuvia ryöstäjästä.