Putkirikko nyt Hettarin tekonurmen kohdilla

Heteniityntien tekonurmikentän vuotokohta näkyy keskellä kuvaa. Kuva: Antti Honkanen

Vuodenvaihteen tienoilla tapahtui putkirikko Heteniityntien tekonurmikentän kohdilla. Kentän alapuolisiin rakenteisiin tuli laaja vesivahinko, jonka vuoksi osa tekonurmesta revittiin auki. Kenttää korjataan lähiaikoina. Kevään ja kesän aikana paljastuvat loput vauriot, jotka korjataan roudan sulamisen ja maapohjan kuivumisen jälkeen.

Vuotokohta on rajattu kentän reunaan ja muu osa kentästä on jäädytetty luistelijoita varten. Samoin urheilukentän juoksurata alhaalla on jäädytetty luisteljoille, kuten myös tenniskenttien kohdalla oleva kaukalo.

Vanhat vesiputket paukahtelivat edellisen kerran helmikuussa 2019 Heteniityntiellä, ja niitä on sen jälkeen osittain uusittu.

Kuva: Antti Honkanen