Musiikkitervehdys kotiovelle

GG Caravan

Merikorttikuja 6:ssa asuva Lia Borgström koki joulunpyhinä melkoisen yllätyksen, kun ryhmä muusikoita tuli laulamaan hänen kotiovelleen kauniita joulusävelmiä. Yllätyksestä oli vastannut hänen sisarensa, joka oli vinkannut muusikoille otollisesta kohteesta. GG Caravan -nimisen ryhmän vokalistina toimi Jippu, viulistina Antti Untamala, haitaristina Niko Kumpuvaara, kitaristina Tero Roininen ja toisena laulajana räppäri Paleface, joka oli riimitellyt päätöskappaleeseen ”Maa on niin kaunis” upean rap-sanoituksen. Näytteen yllätyksestä voi käydä katsomassa Youtubessa.

Kuvassa Lia Borgström ruskeassa takissaan kuuntelee ammattimuusikoiden kaunista esitystä. Tapahtuma kuvattiin ja ryhmällä riitti kiirettä, sillä esiintymisiä oli samana päivänä useita aina Espoota myöten. Samanlaisia laulutervehdyksiä on tarkoitus tuottaa Gubben ja Seuranan toimesta senioreille myös ensi jouluna. Toimijoiden päämääränä on ilon ja lämmön tuottaminen sekä yksinäisyyden poistaminen.