Erikoinen pesäpaikka

Mustarastas on valinnut Lokkisaarentiellä aika erikoisen paikan pesälleen rakentamalla sen polkupyörän koriin. Ilmeisesti pyörä ei vähään aikaan ole ollut liikenteessä, koska lintu on ehtinyt munia neljä munaakin. Se vastaa hyvin pesyeen keskiarvoa. Haudonta-aika on 11–14 vuorokautta. Aika näyttää kuinka pesintä onnistuu. Hiukan riskialttiilta se kuitenkin näin maallikon silmissä vaikuttaa.  Terveisin Pertti Rekala

Mustarastas on valinnut Lokkisaarentiellä aika erikoisen paikan pesälleen rakentamalla sen polkupyörän koriin. Ilmeisesti pyörä ei vähään aikaan ole ollut liikenteessä, koska lintu on ehtinyt munia neljä munaakin. Se vastaa hyvin pesyeen keskiarvoa. Haudonta-aika on 11–14 vuorokautta. Aika näyttää kuinka pesintä onnistuu. Hiukan riskialttiilta se kuitenkin näin maallikon silmissä vaikuttaa. Terveisin Pertti Rekala