Protesti metsässä

Pohjavedenpuiston puihin on asukkaiden toimesta kiinnitetty eräänlainen protesti-installaatio, jossa vastustetaan Meri-Rastilan itäosan ja Pohjavedenpuiston alueen rakentamista. Kallahden uhattuihin metsiin järjestetään sunnuntaina 23.5. kello 18  kävelyretki, joka lähtee Pohjavedenpuiston aukiolta, Leikosaarentie 2:n kohdilta. Mukana on muun muassa Kallahti Kallvik ry:n edustajia.  ”Säästäkää metsämme”

Pohjavedenpuiston puihin on asukkaiden toimesta kiinnitetty eräänlainen protesti-installaatio, jossa vastustetaan Meri-Rastilan itäosan ja esimerkiksi Pohjavedenpuiston alueen rakentamista. Kallahden uhattuihin metsiin järjestetään sunnuntaina 23.5. kello 18 kävelyretki, joka lähtee Pohjavedenpuiston aukiolta, Leikosaarentie 2:n kohdilta. Mukana on muun muassa Kallahti Kallvik ry:n edustajia. ”Säästäkää metsämme”