Pelastuslaitoksella mahtava paraati

Yli 30 ajoneuvoa käsittänyt paraati herätti ihastusta katujen varsille kerääntyneissä katsojissa. Kuvassa kulkupelit Leikosaarentiellä.

Yli 30 ajoneuvoa käsittänyt paraati herätti ihastusta katujen varsille kerääntyneissä katsojissa. Kuvassa kulkupelit Leikosaarentiellä.

Helsingin kaupungin pelastuslaitos juhlisti 160-vuotispäiväänsä upean kalustoparaatin välityksellä Helsinki-päivänä 12.6. Poliisimoottoripyörien saattelema juhlakulkue kiersi ympäri kaupunkia ja Vuosaaressakin katujen varsille sekä talojen parvekkeille oli kerääntynyt melkoinen määrä katselijoita. Kulkue oli puolisen tuntia ennakoitua myöhemmin iltapäivällä Vuosaaressa, mikä oli täysin ymmärrettävää, olihan paraati ollut liikkeellä jo tuntikaupalla.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Yli 30 ajoneuvoa käsittänyt paraati herätti ihastusta katujen varsille kerääntyneissä katsojissa. Kuvassa kulkupelit Leikosaarentiellä.

Yli 30 ajoneuvoa käsittänyt paraati herätti ihastusta katujen varsille kerääntyneissä katsojissa. Kuvassa kulkupelit Leikosaarentiellä.

Paraatissa oli mukana niin vanhaa kuin uuttakin kalustoa, museoajoneuvoja ja eri vapaapalokuntienkin kalustoa. Kuorma-auton lavalla ollut Volvo vuodelta 1927 oli kulkueen vanhin ajoneuvo. Se kulki arvokkaasti paraatin keulilla.