Autopalo parkkihallissa

Pelastuslaitos sammutustöissä parkkihallissa. Kuva: Lukija

Pelastuslaitos sammutustöissä parkkihallissa. Kuva: Lukija

Sunnuntaina 26.9. aamuyöstä paloi farmariauto Aurinkolahden Bertha Pauligin kadulla sijaitsevassa parkkihallissa. Kaksikerroksisen parkkihallin sprinklerijärjestelmä oli kytkeytynyt päälle ja sai estettyä palon leviämistä. Jos palo olisi päässyt leviämään muihin kulkupeleihin, olisi se ollut haastava sammuttaa. Pelastuslaitos sammutti ja savutuuletti asuinkerrostalojen alapuolella olevaa parkkihallia parin tunnin ajan. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Sunnuntaina 26.9. illalla samassa parkkihallissa oli nähty tummiin pukeutuneita henkilöitä, jotka olivat irrottaneet autoista polttoainetankkien korkkeja. He pakenivat paikalta tullessaan yllätetyiksi.