Lux Helsinki toi valoa pimeyteen

Lux Helsinki loi lumeen peittyneeseen kaupunkiin valotaiteella taianomaisen tunnelman 5.–9.1.2022. Valotaide otti turvaväliä ja toikin tällä kertaa iloa ympäri kaupunkia, kun yhteensä 24 teosta levittäytyi Helsingin keskustasta aina Kannelmäkeen ja Vuosaareen asti. Vuotalon ikkunassa ja galleriassa nähtiin oheinen Quiet Ensemblen orgaaninen Unshaped-installaatio, joka oli jatkuvassa liikkeessä.

Lux Helsinki loi lumeen peittyneeseen kaupunkiin valotaiteella taianomaisen tunnelman 5.–9.1.2022. Valotaide otti turvaväliä ja toikin tällä kertaa iloa ympäri kaupunkia, kun yhteensä 24 teosta levittäytyi Helsingin keskustasta aina Kannelmäkeen ja Vuosaareen asti. Vuotalon ikkunassa ja galleriassa nähtiin oheinen Quiet Ensemblen orgaaninen Unshaped-installaatio, joka oli jatkuvassa liikkeessä.