Vuosaaressa on koronasta huolimatta hyvä mahdollisuus liikuntaan

Vuosaaressa on monia ulkojääkenttiä luisteluun. Kenttiä löytyy ainakin Haruspuistosta, Kallahdesta, Mustakivenpuistosta, Lillkallvikinpuistosta ja Heteniityntieltä. Myös kuvan Vuosaaren urheilukentän juoksurata on jäädytetty luistelijoita varten. Osoitteesta www. ulkoliikunta.fi näkee päivitetyn tiedon Helsingin latu- ja luistelupaikkojen tilanteesta.

Vuosaaressa on monia ulkojääkenttiä luisteluun. Kenttiä löytyy ainakin Haruspuistosta, Kallahdesta, Mustakivenpuistosta, Lillkallvikinpuistosta ja Heteniityntieltä. Myös kuvan Vuosaaren urheilukentän juoksurata on jäädytetty luistelijoita varten. Osoitteesta www.ulkoliikunta.fi näkee päivitetyn tiedon Helsingin latu- ja luistelupaikkojen tilanteesta.

Ladulla kulkee

Mustavuoren lyhyt latu on hyvässä kunnossa ja erittäin ahkerassa käytössä. – Talosaareen asti pääsi ainakin viime viikolla, paikoin latu oli tosin sateiden jälkeen jäinen ja vetinen, totesi ladulta sunnuntaina 16.1. tavoitettu aktiivihiihtäjä Tarja Korvenpää. Myös Aurinkolahdesta on vedetty yhdyslatu Mustavuoreen ja Meri-Rastilan rantametsässä on oma latunsa.

Mustavuoren lyhyt latu on hyvässä kunnossa ja erittäin ahkerassa käytössä. – Talosaareen asti pääsi ainakin viime viikolla, paikoin latu oli tosin sateiden jälkeen jäinen ja vetinen, totesi ladulta sunnuntaina 16.1. tavoitettu aktiivihiihtäjä Tarja Korvenpää. Myös Aurinkolahdesta on vedetty yhdyslatu Mustavuoreen ja Meri-Rastilan rantametsässä on oma latunsa.

Kartanolla futista

Helsingissä vuonna 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat lapset ja nuoret voivat harrastaa edelleen sisäliikuntaa. Vanhemmilta urheilijoilta sisätiloihin pääsy on kiellettyä lukuun ottamatta ammattilaisurheilua ja lakisääteistä kuntoutusta. Ulkokentillä, kuten Kartanon kentällä, pelit ja harjoitukset pyörivät täysillä.

Helsingissä vuonna 2003 syntyneet ja sitä nuoremmat lapset ja nuoret voivat harrastaa edelleen sisäliikuntaa. Vanhemmilta urheilijoilta sisätiloihin pääsy on kiellettyä lukuun ottamatta ammattilaisurheilua ja lakisääteistä kuntoutusta. Ulkokentillä, kuten Kartanon kentällä, pelit ja harjoitukset pyörivät täysillä.

Jäähallit auki lapsille

Vuosaaren jäähallissa lasten ja nuorten harjoitukset jatkuvat. Vanhemmat eivät sisätiloihin saa mennä. Uimahallit ja kuntosalit ovat toistaiseksi suljettuja. Urheilutalolla tosin toimivat muun muassa lasten uimakoulut. Helsingin keskeiset koronasuositukset ja -rajoitukset löytävät osoitteesta täältä.

Golfia talvella

Vuosaaren golfhallissa toiminta jatkuu. Hallissa on helppo säilyttää tarvittavat turvavälit.

Vuosaaren golfhallissa toiminta jatkuu. Hallissa on helppo säilyttää tarvittavat turvavälit.

Ulkoilu onnistuu

Vuosaaren luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoliikuntaan.

Ja tietysti Vuosaaren luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoliikuntaan.