Pääsiäiskisa ratkesi – tässä oikea rivi

Oikea rivi: Jussi Mäkelä, muna F. Toni Piispanen, A. Linda Timonen, B. Risto Kyhälä, C. Riina Dursun, E. Sasu Hamina, G. Eero Honkanen, H. Arvi Lind, D.

AsuntoSatama LKV:n yhteistyössä Kahvila Kampelan, Vuosaaren K-Supermarketin ja Vuosaari-lehden kanssa järjestämään pääsiäiskisaan tuli yli 120 vastausta. Oikea rivi löytyi kymmenestä vastauskupongista.

Täysosuman veikanneiden kesken arvotun 150 euron lahjakortin Vuosaaren K-Supermarkettiin voitti Viivi Turunen Vuosaaresta. Kampelan 20 euron lahjakortin voittivat arvonnassa Johanna Roiha, Leena Heimanen, Ilmari Heikkinen, Petri Parrukoski, Anu Raivonen, Mika Molander, Jarna Puikkonen, Ilari Nurmi, Mika Salminen ja Outi Järvinen.

– Kilpailu oli hauska, tehtävät vaikeita. Minulla meni lopuksi arpomiseksi. Tämä oli iloinen uutinen pääsiäispyhien päätteeksi, tuuletti voittaja Viivi Turunen.

Kilpailun järjestäjät haluavat kiittää lämpimästi kaikkia taiteilijoita sekä osallistujia.