Antti Honkanen Vuosaari-lehden päätoimittajaksi

Vuosaari-lehden päätoimittajana 1.9. aloittava Antti Honkanen on asunut Vuosaaressa koko ikänsä, eli vuodesta 1986 lähtien. – Olen asunut Vuosaaressa seitsemässä eri paikassa. Mitäpä sitä hyvää asuinpaikkaa vaihtamaan!

Vuosaari-lehden päätoimittajana 1.9. aloittava Antti Honkanen on asunut Vuosaaressa koko ikänsä, eli vuodesta 1986 lähtien. – Olen asunut Vuosaaressa seitsemässä eri paikassa. Mitäpä sitä hyvää asuinpaikkaa vaihtamaan!

Antti Honkanen, 35, on nimitetty Vuosaari-lehden päätoimittajaksi 1.9.2022 alkaen. Hän on työskennellyt lehden palveluksessa vakituisesti toimittajana vuodesta 2011. Journalistin koulutuksen saanut Antti on valmistunut medianomiksi vuonna 2011.

– Aloitin tässä lehdessä lehdenjakajana 7-vuotiaana, 17-vuotiaanan kirjoitin ensimmäisen juttuni ja 24-vuotiaana aloitin työni täysipäiväisenä. Samana päivänä kun täytän 36, aloitan päätoimittajana, Antti Honkanen laskeskelee työuraansa Vuosaari-lehdessä.

– Tällaisen pienen lehden tekeminen tarjoaa normaalia toimittajan työtä laajemman toimenkuvan. Tässä on tullut opittua lehdenteon kaikki vaiheet ja tehtävät, mikä tekeekin työstä niin mielenkiintoisen ja vaihtelevan, Antti Honkanen toteaa.

Etenkin Vuosaaren luontoa sekä liikuntamahdollisuuksia arvostava Antti on ollut keskeisesti kehittämässä myös Vuosaari-lehden kiitosta saanutta nettilehteä.

– Osa lukijoista haluaa lukea painetun lehden, osa nettiversion. Mielestäni ne täydentävät ja tukevat toisiaan, mutta toisin kuin jotkut väittävät, printtilehden suosio ei ole mihinkään hiipunut. Sillä näyttää olevan vankka suosio niin vanhempien kuin ilokseni myös nuorempien lukijoiden keskuudessa, kahden päiväkoti-ikäisen lapsen isä kertoo.

– Lehden linja ei mihinkään muutu: Vuosaari-lehti toimii jatkossakin vuosaarelaisten äänitorvena ja tiedotusvälineenä. Tätä työtä tehdään ”kotiseutuhengessä”, kuten on tehty vuodesta 1965 asti, uusi päätoimittaja Antti Honkanen toteaa.

Entinen päätoimittaja Eero Honkanen jatkaa edelleen lehden palveluksessa toimittajan tehtävissä.