Viikingit voitokkaana jääkiekossa

Edustukselle  kotivoitto

Kuvassa ollaan kauden ensimmäisessä kotiottelussa Kellokosken Alkua vastaan.

Viikingit jatkoi jääkiekon 2. divisioonassa voittoisissa merkeissä, kun perjantaina 30.9. sarvipäät kaatoi vieraaksi saapuneen KHT:n Klaukkalasta lukemin 8–2. Jo ensimmäisessä erässä vuosaarelaiset takoivat taululle peräti neljä maalia, mikä auttamatta vaikutti loppupelin kulkuun. 

Pahin into oli vastustajalta jo syöty ja Viikkarit piti ohjat käsissään ottelun loppuun asti. Vahva joukkuesuoritus toi täyden pistepotin itäläisille maalivahti Matti Riekin säestämänä, joka torjui ottelussa peräti 30 kertaa.

Viikingeillä on seuraava ottelu vasta kahden viikon päästä, kun perjantaina 14.10. Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6) vieraaksi saapuu vahvasti kauden aloittanut Sipoon Wolf. Kiekko tippuu silloin klo 19.35 ja otteluun on vapaa pääsy.