Synkkä toinen erä johti tappioon jääkiekossa

Viikingit pelasi jälleen lauantaina 12.11. yhden ottelun miesten jääkiekon 2. divisioonan runkosarjassa. Joukkue matkusti Espoon Tapiolaan kohtaamaan sarjan piikkipaikkaa pitävän Jäähongan. Täydellä kokoonpanolla liikkeellä ollut Viikingit hallitsi ottelun tapahtumia ensimmäisen erän ajan, ja tästä olikin palkintona 1–3-johtoasema toisen erän alussa. 

Toinen erä kokonaisuudessaan osoittautuikin ’’mustaksi hetkeksi’’ Viikinkien kannalta, sillä kotijoukkue latoi taululle peräti seitsemän maalia. Vaikka takaa-ajo sarvipäiden toimesta oli paikoin vimmattua, oli Jäähongan karkumatka liikaa kurottavaksi. 60 minuutin pelin jälkeen lopputulos oli lentopallolukemia muistuttava 10–8 espoolaisten hyväksi.

Viikinkien tehomies ottelussa oli viisi syöttöpistettä kerännyt Joni Järä, Mikael Mallenius puolestaan teki kaksi maalia ja syötti yhden. 

Joukkue jatkaa vieraskiertuettaan tulevana viikonloppuna kun lauantaina 19.11. suuntana on Kellokoski, jossa Viikingit kohtaa KelA:n kello 16 alkavassa ottelussa.

Jääkiekon 2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Jäähonka 22
Tuuski 18
Wolf 15
GrIFK 14
KelA 11
Jää-Ahmat 10
Viikingit 9
KHT 6
HAKI 6