Viikingeille taas tappio jääkiekossa

Viikinkien miesten jääkiekon edustusjoukkue jatkoi vieraskiertuettaan lauantaina 19.11., kun se suuntasi Kellokosken pimeyteen kohtaamaan isäntäjoukkue KelA:n. 

Vajaalla kokoonpanolla liikenteessä ollut sarvipäälauma lähti kuitenkin virkeänä otteluun, mutta epäonnekkuus ja muutama helppo virhe maksoivat tälläkin kertaa pisteet vastustajan hyväksi. Loppulukemat 8–5 olivat taululla päätössummerin soidessa, kun kotijoukkueen kärkiketju rokotti Viikinkejä korkealla prosentilla maalintekopaikoista.

Viikinkien maalit tekivät Joni Järä, Dennis Korpelainen, Tommi Hokkanen, Henry Kari ja John Gästrin. Viikinkien maalissa Benjamin Löfgrenille kertyi 28 torjuntaa.

Seuraavaksi Viikkarit palaa kotikaukaloon pelaamaan kotiyleisön ääreen kun HaKi Lohjalta saapuu Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6) vieraaksi perjantaina 25.11. Ottelu alkaa klo 19.35 ja sisäänpääsy on maksuton.

Jääkiekon 2. divisioona, lohko 1:

Jäähonka 25
Wolf 18
Tuuski 18
GrIFK 14
KelA 14
Jää-Ahmat 10
KHT 9
Viikingit 9
HAKI 6