Lions Club Helsinki / Idän avustus WB-Pantterit koripallojunioreille

Lahjoituksia olivat vastaanottamassa ja luovuttamassa vasemmalta Lilja Tschokkinen (junioripelaaja), Juha Sinkkonen (LC Helsinki/Itä, 1. varapresidentti), Shawn Huff (juniorivalmentaja, Suomen koripallomaajoukkueen monivuotinen kapteeni), Pauli Viikeri (LC Helsinki/Itä, presidentti), Teemu Häkkinen (Tacklan edustaja), Oskari Liewendahl (junioripelaaja) ja Saara Laitinen (WB-Panttereiden puheenjohtaja).

Lahjoituksia olivat vastaanottamassa ja luovuttamassa vasemmalta Lilja Tschokkinen (junioripelaaja), Juha Sinkkonen (LC Helsinki/Itä, 1. varapresidentti), Shawn Huff (juniorivalmentaja, Suomen koripallomaajoukkueen monivuotinen kapteeni), Pauli Viikeri (LC Helsinki/Itä, presidentti), Teemu Häkkinen (Tacklan edustaja), Oskari Liewendahl (junioripelaaja) ja Saara Laitinen (WB-Panttereiden puheenjohtaja).

Koripalloseura WB-Panttereiden junioreiden syyskausi päätettiin Open Gym -tapahtumassa 21.12.2022 joulukuuta mukavissa merkeissä Vuosaaren Urheilutalolla. Lions Club Helsinki/Itä lahjoitti tapahtumassa Yritysgolf 2022 tuotosta 2 000 euroa koripallojunioreiden varustehankintoihin. LC Helsinki/Idän eleestä innostuneena lahjoitti myös WB-Panttereiden varustetoimittaja Tackla 1 000 euroa junioreiden varustehankintoihin. Seuran puheenjohtaja Saara Laitinen kiitti vuolaasti lahjoittajia ja totesi, etteivät juniorit kovinkaan usein saa tämänkaltaisia lahjoituksia. 

Syyskauden päätöstilaisuudessa isot ja pienet WB-Panttereiden juniorit kisailivat koripallotaidoissaan ja nauttivat muutenkin yhdessä koripallon riemuista.