Uusi seurakuntaneuvosto aloitti toimintakautensa

Seurakuntaneuvoston jäsenet kuvissa vasemmalta oikealle: ylärivissä Katja Ahopelto, Anja Hinkkanen, Jussipekka Jyväsjärvi, Sari Kumin ja Marja Lindholm. Keskirivissä Pauli Löija, Mikaela Mandalios, Marja Nyman, Heikki Pynnönen ja Timo Raittinen. Alarivissä Pekka Huhtinen, Hanna-Riikka Söderlund, Auli Tynkkynen, Tommi Vihervaara ja kirkkoherra Jussi Mäkelä.

Seurakuntaneuvoston jäsenet kuvissa vasemmalta oikealle: ylärivissä Katja Ahopelto, Anja Hinkkanen, Jussipekka Jyväsjärvi, Sari Kumin ja Marja Lindholm. Keskirivissä Pauli Löija, Mikaela Mandalios, Marja Nyman, Heikki Pynnönen ja Timo Raittinen. Alarivissä Pekka Huhtinen, Hanna-Riikka Söderlund, Auli Tynkkynen, Tommi Vihervaara ja kirkkoherra Jussi Mäkelä.

Vuosaaren seurakunnan uusi seurakuntaneuvosto on aloittanut nelivuotiskautensa. Ensimmäinen kokous pidettiin kirkolla 23.1. Puheenjohtajana toimii kirkkoherra Jussi Mäkelä. Kokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Timo Raittinen ja sihteeriksi Helena Salo.

Neuvostoon valittu Aino Sunila on jatkossa estynyt toimimaan seurakuntaneuvoston jäsenenä Vuosaaren alueelta pois muuton vuoksi. Hänen tilalleen kutsutaan Pekka Huhtinen.

Järjestäytymisen lisäksi neuvosto päätti ensimmäisessä kokouksessa lahjoittaa Päikki Prihan suunnittelemat Merirasti-kappelin kirkkotekstiilit Suomen Merimieskirkolle Brysseliin. Vuosaaren seurakunta luopui Merirasti-kappelista vuoden 2022 lopussa.