Viikinkien edustus maalin päähän pisteestä, U20 Mestiksessä vierasvoitot

Viikinkien maalivahti Benjamin Löfgren sai venyttää ottelussa peräti 57 torjuntaan.

Viikinkien maalivahti Benjamin Löfgren sai venyttää ottelussa peräti 57 torjuntaan.

Viikingit kohtasi GrIFK:n uudestaan lyhyen ajan sisään perjantaina 28.1. Tunnetta ei tästäkään ottelusta puuttunut, ja ratkaisua saatiin odottaa aina aikaan 59.08 asti. 

Viikkarit johti ottelua jo 3–0 ottelun puolessa välissä, mutta vastustaja kampesi tasoihin pelin edetessä kohti päätössummeria. Muutaman helpon jäähyn siivittämänä vierasjoukkue GrIFK pääsi pyörittämään ylivoimaansa viimeisessä erässä suurissa määrin tuottaen tulosta 4–3-voittomaalin muodossa. 

Itäläisillä oli pelissä jäähyminuutteja 75, Granilla 0 minuuttia, tämä tilasto kertoo ottelun erikoisesta kulusta.

Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat Santtu Sulander, Joni Saikkonen ja Eero Virkamäki. Maalissa pelanneelle Benjamin Löfgrenille torjuntoja kertyi 57.

Viikinkien seuraava kotipeli pelataan Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) perjantaina 3.2. ja tällöin vastaan asettuu sarjan kärkikahinoissa operoiva Jäähonka Espoosta. Kiekko tippuu jäähän klo 19.35, ja otteluun on vapaa pääsy.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

Jäähonka 42
Tuuski 41
Wolf 27
GrIFK 26
KelA 26
Jää-Ahmat 23
Viikingit 14
HAKI 12
KHT 11

U-20 Mestiksestä vierasvoitot

Lauantaina 28.1. Viikingit matkasi Kuopioon KalPa Akatemian vieraaksi. Viikingit oli tyly vieras ja korjasi ottelusta 0–5-voiton. Viikinkien maalintekijät ottelussa olivat Panu Saksa, Mikael Bauer, Mikhael Demidov, Iiro Niemi ja Jooa Vento. Maalissa pelanneelle Pyry Rannelmalle kertyi 21 torjuntaa.

Sunnuntaina 29.1. Viikingit jatkoi vieraskiertuettaan tällä kertaa Keuruulle KeuPa HT:n vieraaksi. Todella tiukan ottelun ratkaisu tapahtui aivan ottelun lopussa ajassa 59.30 Viikinkien vierasvoittoon loppulukemin 4–5. 

Ottelun maalintekijät olivat Bruno Granroth, Mikael Bauer, Miko Kuittinen, ja Iiro Niemi (2 maalia). Henri Toikalle kertyi maalissa 25 torjuntaa. Ottelun voittomaalin tehnyt Iiro Niemi johtaa U20 Mestiksen alemman jatkosarjan pistepörssiä. Hän on tehnyt 23 ottelussa tehot 9+14.

U20 Mestis, alempi jatkosarja

GrIFK 31
Pyry 25
Viikingit 24
Kalpa Ak 22
EjL 21
FoPS 17
IPK 17
Kärpät Ak 15
TPS Ak 11
HYRI 6
KeuPa HT 6