I´m So Here – A crazy and diverse performance about identity -esitykset Vuotalossa

I´m So Here -esityksessä kuullaan ihmisten tarinoita ympäri maailmaa. Monikulttuuriseen työryhmään kuuluu yli 20 ihmistä eri puolilta maailmaa.

I´m So Here -esityksessä kuullaan ihmisten tarinoita ympäri maailmaa. Monikulttuuriseen työryhmään kuuluu yli 20 ihmistä eri puolilta maailmaa.

I´m So Here – A crazy and diverse performance about identity -esitys tuo tulokkaiden tarinoita kaikkialta maailmasta Vuotaloon 23.–25.2. joka päivä kello 19 alkaen.

Hulvattomassa, koskettavassa ja pysäyttävässä esityksessä kohdataan esimerkiksi bolivialainen Taru sormusten herrasta -sankari, kuullaan kertomuksia irakilaisesta luokkahuoneesta, tavataan Bollywoodin ala-asteen opettajan, pakistanilainen agitoija, nuuksiolainen buddhalaismunkki ja hiiri, joka kasvoi naiseksi.

Esitetyt tekstit perustuvat työryhmän elämäntarinoihin. Story Sharing Universum -projekti haluaa edistää eritaustaisten väestöryhmien kohtaamista teatterin tarinankerronnan ja musiikin avulla.  Monikulttuurinen työryhmä, johon kuuluu noin 20 ihmistä eri puolilta maailmaa, on vuodesta 2016 järjestänyt lukuisia Story Sharing Café -tapahtumia ja työpajoja vastaanottokeskuksissa, yhdistyksissä ja kulttuurikeskuksissa ympäri Suomea. 

Ohjaaja- ja tuottajaryhmän muodostavat Max Bremer, Markus Luukkonen ja Åsa Nybo, jotka ovat teatterin ja tarinankerronnan ammattilaisia. Tuotanto: Story Sharing Universum & Teatteritalo Universum. Esityskieli on englanti, ikäsuositus 12 v. Liput: 8/15 €, lippu.fi tai ovelta.