Aurinkokirppis Aurinkolahden rantabulevardilla 20.5.

Aurinkokirppis on Aurinkolahden rantabulevardilla lauantaina 20.5. kello 10–15. Kesä alkaa kirppiksestä ja siellä tapaavat iloisissa tunnelmissa niin myyjät kuin ostajatkin.

Myyntipaikan voi lunastaa ennakkoon 17.4.–2.5. Ohjeet löytyvät tapahtuman verkkosivuilta, www.facebook.com/Aurinkokirppis Voit myös kysyä paikkoja sähköpostilla helsinki.soihdut@lions.fi

Rantabulevardilla on paikka noin 150 myyjälle, ja paikat lunastetaan yleensä jo ennakkoon. Lisäpaikkoja on runsaasti Aurinkolahden torilla, joten aamullakin kannattaa tulla kysymään myyntipaikkaa infopisteestä kello 9 lähtien. Infopiste sijaitsee keskellä rantabulevardia, jäätelökioskin luona. Myyntipaikka on 20 euroa. Tuo mahdollinen myyntipöytä tullessasi ja huomioi, että jokainen siivoaa omat jälkensä ja vie myymättömät tavarat mukanaan.  

Fida Lähetystorin ja Kierrätyskeskuksen autot pyritään saamaan edellisten vuosien tapaan mukaan tapahtumaan ja vastaanottamaan lahjoituksia. Näistä tiedotetaan Facebook-sivuilla. 

Huomioithan, että autoilla ajo on kielletty rantabulevardilla. Autot voi jättää Uutelan suunnalla oleville parkkipaikoille.  

Nälkäisenä ei tarvitse kenenkään iloista kirppispäivää viettää. Ostajille ja myyjille on tarjolla grillimakkaraa, kahvia, mehua ja pullaa.

Viihtyisän kirppispäivän järjestää Lions Club Helsinki/Soihdut. Myyntipaikkamaksu ja kahvilan tuotto käytetään vuosaarelaisten lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen.