Avoimet ovet terveysasemalla ja pop-up-ruokaa koululla 4.5.

Vuosaaren terveys- ja hyvinvointikeskuksessa Kahvikuja 3:ssa järjestetään avoimien ovien tapahtuma torstaina 4.5. kello 15–18. Yleisö voi tutustua terveysaseman toimintaan ja osallistua erilaisiin yleisöluentoihin. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella terveydenhoidon asiantuntijoiden kanssa terveysasemaan ja terveydenhoitoon liittyvistä asioista. 

Samalla voi myös tutustua uuteen MedicubeX-itsetestauspisteeseen ja saada opastusta sähköisten palveluiden käytöstä. Tilaisuudessa jaetaan myös seniori-infoa ikääntyneiden palveluista. Yleisöluennot alkavat 2. kerroksessa kello 15. Saman kerroksen kabinetissa on myös verenpaineen mittausta. Kahviakin on tarjolla. 

Koululaiset kokkaavat pop-up-ravintolaruokaa

Vuoniityn peruskoulussa Koukkusaarentie 9:ssä vietetään torstaina 4.5. kello 16–18 pop-up-ravintolapäivää. Myynnissä on oppilaiden tekemiä kokkauksia. Tapahtuma on kaikille avoin. Päivästä saatavat tuotot käytetään luokkien hyväksi.