Luonnonsuojelualue laajenee Ramsinniemessä – aiheesta verkkotilaisuus 31.10.

Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualue on kasvillisuudeltaan monipuolinen ja runsaslajinen. Kuva: Jere Salminen

Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualue on kasvillisuudeltaan monipuolinen ja runsaslajinen. Kuva: Jere Salminen

Helsingin kaupungin ympäristöpalvelut valmistelee Ramsinniemen lehdon luonnonsuojelualueen laajentamista. Luonnonsuojelualueen pinta-ala on 7,24 hehtaaria, ja sitä ollaan laajentamassa noin 3:lla hehtaarilla. Alueelle laaditaan nyt hoito- ja käyttösuunnitelmaa, joka  valmistuu tänä syksynä. Tavoitteena on viedä esitys luonnonsuojelualueen laajentamisesta kaupungin päätöksentekoon vuoden 2023 aikana.

Tiistain 31.10. verkkotilaisuudessa esitellään hoito- ja käyttösuunnitelmaluonnosta. Luonnos tulee nähtäville tänne Helsingin kaupungin sivuille. Samassa osoitteessa on liittymislinkki tilaisuuteen.

Tilaisuudessa suunnitelman laatinut konsultti Nomaji maisema-arkkitehdit Oy vastaa kaupungin työtä ohjanneen virkamiehen kanssa kysymyksiin. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää myös Teamsin chat-toiminnon avulla.