Kaikille avoin itsenäisyyspäiväjuhla Vuosaaressa

Näppärit-orkesteri soittaa.

Näppärit esiintymässä vuoden 2018 itsenäisyyspäiväjuhlassa.

Vuosaaressa pidetään kaikille avoimet itsenäisyyspäivän juhlat keskiviikkona 6.12. Tällä kertaa juhlat pidetään Vuosaaren kirkolla (Satamasaarentie 7). Tilaisuuden järjestää Lions Club Vuosaari. Juhlat alkavat klo 9 kirkon edustalla pidettävällä lipunnostolla, lippupuhe Vuosaaren leijonien 1. varapresidentti Veikko Huuskonen. Klo 11 Vuosaaren kirkossa on itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus.

Itsenäisyyspäivän pääjuhla pidetään 6.12. klo 12.30 alkaen kirkon seurakuntasalissa. Tervehdyssanat klubipresidentti Matti Pöhö, juhlapuhe Tuomo Holopainen. Laulua ja musiikkia esittää muun muassa Vuosaaren musiikkikoulun Näppärit. Juhlan lopuksi tarjolla kahvia tai teetä ja kakkua. Tarjoilun hoitaa Vuosaaren Martat ja Vesipääskyt.

Ennakkotiedoista poiketen tilaisuuden suoratoisto verkossa ei onnistu sairaustapauksen vuoksi, mutta Lions Club Vuosaari toivottaa kaikki paikan päälle juhlimaan itsenäisyyttä.