Taideilmaisun opiskelijoiden lopputöiden näyttely Vuotalolla

Tämä upea asu on tehty vanhoista Vuosaari-lehdistä. Luomuksen on tehnyt Lisandra Liiva ja sen nimi on Muotia vai roskaa.

Tämä upea asu on tehty vanhoista Vuosaari-lehdistä. Luomuksen on tehnyt Lisandra Liiva ja sen nimi on Muotia vai roskaa.

Puistopolun peruskoulun yhdeksännen luokan taideilmaisun oppilaat ovat tehneet lopputöitänsä noin kuukauden ajan. Lopputöiden tarkoitus on esitellä oppilaiden luovia taitoja, joita he ovat harjoittaneet monta vuotta taideilmaisun painotusluokalla. Lopputöiden näyttely tapahtuu Vuotalolla (Mosaiikkitori 2) 28.3.–18.4.

Lopputöiden teossa on käytetty monia erilaisia tekniikoita ja jokainen työ on ainutlaatuinen. Oppilaat ovat työstäneet ahkerasti lopputöitään. Niitä ovat esimerkiksi maalaukset, vaatetukset, keramiikka ja jälkiruoka. Lisäksi lopputöissä on käytetty luovuutta ja sinnikkyyttä.

Oppilaat eivät pelänneet kokeilla uusia tekniikkoja ja haastaa itseään, mikä tekee töistä verrattomia.

Teksti: Daria Timofeeva