Hettarilla urheilun ja onnistumisen riemua

Turbokeihään heittämistä.

Turbokeihään heittämistä.

Lions Club Helsinki/Soihtujen ja Viipurin Urheilijoiden Syyskipinöissä koettiin urheilun ja onnistumisen riemua, kun yli kaksisataa lasta kisaili leikkimielisesti Vuosaaren Heteniitynkentällä lauantaina 14.9.

Lajeina olivat 40 metrin ja 60 metrin juoksut, pituushyppy, kuulantyöntö ja aivan pienimmille turbokeihäs. Jokainen osallistuja kisaili omaa suoritusta, ja tuloskorttiin merkittiin kunkin lajin mittaukset.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

60 metrin juoksu.

60 metrin juoksu.

Opastajina kentällä toimivat Viipurin Urheilijoiden edustajat. Vapaaehtoisvoimin järjestetyssä tapahtumassa olivat mukana Soihtujen lisäksi auttamassa myös heidän perheenjäseniään ja Helsingin Luistelijoiden muodostelmaluistelujoukkueen jäseniä.

Urheilusuoritusten jälkeen kaikki osallistujat saivat upean mitalin kaulaansa. Soihtujen puffetissa oli tarjolla erilaista purtavaa ja juomia. Lisäksi tilaisuudessa oli kasvomaalausta ja ennakkoon ilmoittautuneet olivat mukana yllätyspalkintojen arvonnassa. Sää suosi tapahtumaa lähes loppumetreille saakka, kunnes pieni sadekuuro tuli hieman häiritsemään.

Markkinatkin tulossa sunnuntaina 29.9.

Elokuun markkinoilla riitti vilskettä.

Elokuun markkinoilla riitti vilskettä.

Soihdut tukee lasten ja nuorten harrastuksia muun muassa stipendilahjoituksin, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus omaan harrastukseen. Varoja kerätään järjestämällä erilaisia tapahtumia, kuten markkinoita Vuosaaren Mosaiikkitorilla. Myös myyntipaikkatuotot käytetään hyväntekeväisyyteen.

Seuraavat markkinat pidetään sunnuntaina 29.9. kello 10–15. Myyjien Ilmoittautuminen syrjalatuula0@gmail.fi tai tekstiviestillä p. 050 512 6039.

Lisätietoa Soihtujen toiminnasta: helsinkisoihdut.lions.fi