Lions Clubit tekivät hyvää ennen joulua

Avustuslahjakorttien luovutus.

LC Helsinki / Soihdut luovutti joulun lahjakortit Vuosaaren seurakunnalle. Avustukset otti vastaan seurakunnan puolesta johtava diakoniatyöntekijä Tuula Mäkinen (kuvassa vasemmalla).

LC Helsinki / Soihdut luovutti jo perinteiset joulun lahjakortit Vuosaaren seurakunnalle ennen joulua. Avustukset ohjataan Vuosaaren seurakunnan diakoniatyön kautta edelleen vuosaarelaisille lapsiperheille, vanhuksille tai yksinäisille henkilöille jouluavustuksina.

Auta lasta, auta perhettä -keräys ylsi ennätykseen

Vuosaaren Lions-klubien järjestämä Auta lasta, auta perhettä -keräys joulukuun 1. päivänä saavutti suuren suosion. Kauppakeskus Columbuksessa kerättiin kaikkien aikojen ennätys, 18 ostoskärryllistä tavaraa, joka luovutettiin Pienperheyhdistyksen kautta jaettavaksi vähävaraisille vuosaarelaisperheille ja yhden huoltajan talouksille. Lahjoitettu tavara käsitti muun muassa kuivaelintarvikkeita, vaatteita, hygieniatarvikkeita ja lasten leluja.

Tavaralahjoitukset tulivat todella tarpeeseen, ja monessa perheessä lapset saivat toivomiaan lahjoja. Perheiltä tulleissa kommenteissa kerrottiin muun muassa lahjoituksen pelastaneen perheen joulun. Keräys tavoitti kaikkiaan 42 perhettä ja 67 lasta. Lions-klubit Helsinki/Vuosaari ja Helsinki/Soihdut sekä Pienperheyhdistys kiittävät kaikkia, jotka halusivat jakaa hyvää ja olla sydämellään mukana lähimmäisten joulussa.

Apua saaneen perheen sanoin:

– Ihanaa, kun maailmassa on vielä hyväsydämisiä ihmisiä. Kiitos heille, jotka mahdollistivat joulun myös meille.

Ostoskärryjä ja kerääjiä.

Kauppakeskus Columbuksessa kerättiin kaikkien aikojen ennätys, 18 ostoskärryllistä tavaraa 1.12.2018.