Viikingit voittoputkessa

Viikinkien jääkiekon edustusjoukkue nappasi kolmannen peräkkäisen voittonsa eteläisen alueen 2. divisioonassa, kun joukkue kaatoi perjantaina 1.2. kotonaan Kellokosken Alun (KelA) 4–2-lukemin. Vuosaarelaiset olivat voittaneet myös joukkueiden tämän kauden kaksi aiempaa kohtaamista Kellokoskella.

Viikkarit on voittoputkensa myötä enää viiden pisteen päässä runkosarjan toisesta sijasta, kun otteluita on vielä joukkueella pelaamatta viisi kappaletta. Runkosarjan voittaja ja kakkonen etenevät suoraan välieriin, joten tavoitetta jäljellä oleviin vääntöihin riittää roimasti. Niin ikään pudotuspeliviivaan, tai tarkemmin niistä karsiutumiseen on viisi pistettä, joten playoff-paikka ei ole sekään vielä kirkossa kuulutettu.

Tulevia pelejä

Ensi viikonlopun pelit näyttävät paljolti suunnan loppukaudelle. Perjantaina 8.2. itäläiset kohtaavat kotonaan viime kauden finaalivastustajansa Grankulla IFK:n (GrIFK). Kiekko tippuu Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) jäähän kello 19.20.

Lauantaina 9.2. sarvipäät matkaavat Kauniaisiin jo perjantaina tutuksi tulleen vastustajansa vieraaksi, kun GrIFK kestitsee vuorostaan Viikinkejä. Lauantain taisto alkaa kello 18.50.

Kaikki paikalle kannustamaan Viikkarit jälleen voittoon! ”Hoki” on parasta paikan päällä. Kotiotteluun on vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1
Wolf 51
HC Vantaa 47
H.K.H. 45
GrIFK 43
Viikingit 42
KJT Haukat 40
Tuuski 37
KelA 16
HAKI 9
OKK 0