Viikingit tappiokierteessä – pudotuspelipaikka omissa käsissä

Eteläisen alueen 2. divisioonassa pelaava Viikinkien miesten edustusjoukkue on ajautunut todellisen kuilun partaalle. Lauantaina 16.2. joukkue kohtasi kotonaan Aimo Mäkinen Areenalla sarjakärki Sipoon Wolfin. Sudet eivät olleet vieraskoreita, vaan hakivat pisteet mukaansa 1–3-lukemin Vuosaaresta. Viikkarit tipahti kolmannen peräkkäisen tappionsa myötä pudotuspeliviivan alapuolelle.

Itäläisillä on vielä kaksi peliä jäljellä, ja kaikki on onneksi omissa käsissä. Lauantaina 23.2. joukkue kohtaa Hyvinkäällä paikallisen H.K.H:n kello 19. Sunnuntaina 24.2. kumilaatta tipahtaa jäähän Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6) kello 17.50, kun vieraaksi saapuu tuusulalainen Tuuski, joka on sarjataulukossa pisteen edellä Viikinkejä ja pitää näin ollen viimeistä playoffs-paikkaa hallussaan.

Kahdella kolmen pisteen voitolla sarvipäät etenevät pleijareihin, mutta vähempikin voi riittää muiden pelien mennessä sopivasti ristiin. Viikingit toivottaa kaikki jääkiekon ystävät hallille kannustamaan joukkueen takaisin voittojen tielle! Vuosaaren kotiotteluun vapaa pääsy.

Miesten jääkiekon 2. divisioona, lohko 1

Wolf 57
HC Vantaa 53
H.K.H. 50
GrIFK 49
KJT Haukat 46
Tuuski 43
Viikingit 42
KelA 19
HAKI 13
OKK 3