Taidetta Vuosaaren yössä

Taiteiden yön tapahtumiin torstaina 15.8. saattoi tänäkin vuonna osallistua ihan kotinurkilla Vuosaaressa. Alkuillan tapahtumat keskittyivät Vuotaloon, jonka estradilla (yläkuvassa) esiintyivät Rytmimajakan bändileiriläiset ja Sonja Inari sekä Vuosaaren musiikkikoulun Jouset. Kirjaston puolella musiikkisoittimia esittelivät puolestaan Porolahden koulun oppilaat.

Taidetyöpaja.

Vuotalon aulassa oli Helsingin kuvataidekoulun muovailutyöpaja.

Jazzia.

Taiteiden yötä vietettiin 15.8. myös Vuosaaren taiteilijatalon Villa Lill Kallvikissa. Trumpetisti Verneri Pohjola, rumpali Mika Kallio ja saksofonisti-runoilija Risto Oikarinen vetivät talon täyteen yleisöä. Esillä oli myös Hanneriina Moisseisen sarjakuvanäyttely. Illalla esiintyi Gourment-yhtye ja Villan keittiössä ihasteltiin Rozalia Janovicin ohjaamien kuvataidekerholaisten töitä.

Teksti ja kuvat: Eero Honkanen