Peräkärryt puistossa

Peräkärryjä.

Ohessa kuva Omenamäenkatu 10, kyseessä on kaavoitettu alue Omenapuisto, jossa sijaitsee suojeltu Kartanon torppa. Osa peräkärryistä on seissyt paikallaan vuosikausia, viimeinen tuli 30.10.2019.

Pysäköinninvalvonta ei anna sakkoja, koska ”kärryissä ei ole moottoria”. Kyseessä on kuitenkin puisto, jota koskee maastoliikennelaki pysäköintikieltoineen. Autot saa saman tien sakkolapun ko. hiekkakentällä.

On muuten pikkaisen suurempi roska kuin 250 kiloa salsakastiketta.

Kärryjen vierestä kulkee reitti Kartanon urheilupuistoon. Minkä viestin oheinen toimintatapa antaa nuorille? Vajaan puolen kilometrin päässä Itäreimarinkujalla on kymmeniä ilmaispaikkoja, mikseivät siirrä kärryjä sinne? Odotetaanko niiden maatumista, vai?

Terveisin ”Vuosaarelainen”

P.S. Vuokrakärryn saa tarvittaessa halvalla, ei tarvitse omaa ostaa.