Miksi pururataa ei hoideta?

Kuntotelineet.Vuosaaren urheilukentän päähän Vuosaaren puistopolun viereen on saatu uusia kuntotelineitä. Kiitos kaupungille niistä!

Vähän kuitenkin näyttää siltä, että ne on pystytetty pururadan päälle. Ihmettelenkin, onko entisestä niin suositusta pururadasta kaikessa hiljaisuudessa luovuttu, kun siihen ei ole enää muutamaan vuoteen ajettu uutta puruakaan? Heteniityntien talo on laittanut omalle maalleen aidan, joka katkaisee radan metrien matkalta. Se ei kuitenkaan lenkkeilyä suuremmin haittaa, voihan tuon pikkupätkän asfaltillakin juosta.

Keskuspuiston pururata oli ennen todella suosittu, varsinkin lähistön koulut käyttivät sitä liikuntatunneilla ahkerasti.

Kysyn, miksi pururataa ei hoideta? Se oli ja on yksi asukkaiden tärkeistä liikuntapaikoista. Sen merkitys vain kasvaa, kun vanhaa Vuosaarta täydennysrakennetaan huolestuttavaa vauhtia ja puistoista sekä metsiköistä nakerretaan osia yhä enemmän asuintaloille.

Terveisin Huolestunut kuntoilija