Viikinkien jääkiekkokausi päättyi välieriin

Perjantaina 6.3. Viikinkien miesten jääkiekon 2. divisioonan edustusjoukkue aloitti pudotuspeliurakkansa välierissä, kun vieraaksi saapui naapuripitäjän HC Vantaa. Paras kolmesta -sarja on raa’an lyhyt, joten virheisiin ei liiemmin ollut varaa.

Ensimmäinen ottelu oli odotetun tasainen. Kaukalon molemmissa päissä syntyi tasaisesti tilanteita ja maalivahdit pelasivat erinomaisesti kummassakin maalissa. Tasaväkisyydestä kertoo se, että peli oli lukemissa 2–2 vielä seitsemän minuuttia ennen loppua. Vierasjoukkue iski Viikinkien pienimuotoisen sekoilun päätteeksi 2–3-lukemat taululle ajassa  53.41, ja tämä maali jäi lopulta ottelun voittomaaliksi.  Kotijoukkueen maalilla Niko Paakkunainen torjui 33 ja vastustajan maalivahti 31 kertaa.

Sarjan toinen osaottelu pelattiin heti perään lauantaina 7.3. Tikkurilan Trio-Areenalla, tällä kertaa Viikkareilla panoksena oli pakkovoitto. Kotijoukkue HC Vantaa aloitti ottelun huomattavasti väkevämmin kuin valkoisissa luistellut Viikinki-lauma, ja tuloksena oli vantaalaisten 2–0-johtoasema ensimmäisen erän jälkeen. Vantaalaiset jatkoivat tasaista suorittamista läpi ottelun eivätkä antaneet vuosaarelaisille missään vaiheessa ottelun komentoa.

Vieraiden terävin takaa-ajo ja rutistus jäivät lopulta puuttumaan, joten HC Vantaa vei ottelun nimiinsä numeroin 5–2. Täten vantaalaiset etenivät 2. divisioonan finaaleihin Sipoon Wolfia vastaan.

Viikinkien lopullinen sijoitus 2. divisioonassa eli Rautaliigassa oli kunniakas kolmas. Joukkue kiittää kannattajiaan ja suuntaa jo katseensa kohti ensi kautta.