Yhteisöllisyyttä koronaa vastaan

Korona on aiheuttanut kaikenlaista yhteisöllisyyttä ja kampanjoita myös Vuosaaressa. Seuraavassa muutamia otteita lukijoidemme lähetyksistä.

Ohje hiekalla

Erityisesti olevaan ajankohtaan sopivan ohjeen löysin Pikku Kallahden rantahiekkaan tehtynä. En tiedä, kuinka kauan teos on saanut siinä olla alkuperäisessä muodossaan. Ehkä ajankohtaan hyvin iskevä ohje suojelee sitä vandalismilta. Kiitoksena taiteilijalle, antakaamme ohjeen olla muistuttamassa olemassa olevasta. Terveisin ”Lenkkeilijä”

Erityisesti olevaan ajankohtaan sopivan ohjeen löysin Pikku Kallahden rantahiekkaan tehtynä. En tiedä, kuinka kauan teos on saanut siinä olla alkuperäisessä muodossaan. Ehkä ajankohtaan hyvin iskevä ohje suojelee sitä vandalismilta. Kiitoksena taiteilijalle, antakaamme ohjeen olla muistuttamassa olemassa olevasta.  Terveisin ”Lenkkeilijä”

Tsemppinallet

Korona on aiheuttanut kaikenlaista yhteisöllisyyttä ja kampanjoita myös Vuosaaressa. Seuraavassa muutamia otteita lukijoidemme lähetyksistä.

Koronaviruksen aikaan moniin ikkunoihin on ilmestynyt erilaisia viestejä. Isonvillasaarentie 7:ssä useammalle parvekkeelle on aseteltu tällaisia ”tsemppinalleja” mielialaa piristämään. Kuva: Veckman 

Pääsiäisyllätys

Kun tänä vuonna virpojat eivät voineet kulkea ovelta ovelle, meillä täällä Oliviassa talon omat noita-akat yllättivät 5.4. talon asukkaat ripustamalla aamulla jokaisen 60 asunnon ulko-oven kahvaan oheisessa kuvassa olevan pääsiäistervehdyksen, mikä ilahdutti monia karanteenissa olevia asukkaita.          Ystävällisin terveisin  	        Outi Kanerva

Kun tänä vuonna virpojat eivät voineet kulkea ovelta ovelle, meillä täällä Oliviassa talon omat noita-akat yllättivät 5.4. talon asukkaat ripustamalla aamulla jokaisen 60 asunnon ulko-oven kahvaan oheisessa kuvassa olevan pääsiäistervehdyksen, mikä ilahdutti monia karanteenissa olevia asukkaita.
Ystävällisin terveisin Outi Kanerva