Koira vapaana viljelyspalstoilla

Fallpakan viljelypalstalla ulkopuolinen henkilö ulkoiluttaa isoa koiraansa vapaana päivittäin. Koiran jälkiä on joka päivä eteläpään palstoilla, se on sotkenut juuri laitettuja penkkejä. On katkottu raja-aitojen muovinaruja, koira on kaivanut perunapenkkejä ja ulostanut palstalle.

Paikalla on nähty iltamyöhällä henkilö, joka ulkoiluttaa isoa koiraansa irrallaan. Koiran omistajalta on kysytty, tietääkö hän, että koirat pitää olla kiinni ja mitä hän arvelee siitä, kun koirat ulostavat ja virtsaavat viljelypalstalla. Koiran omistajalla on kielen suhteen ymmärtämisvaikeuksia, hän ei ole näyttänyt ymmärtäneen asiaa.

Monet palstalaiset ovat jo harkitsemassa aitaa palstansa ympärille, kun ei oikein muukaan auta. Mikähän olisi avuksi, että tällainen toiminta loppuu?

”Koiran pissalla maustetut salaatit”