Wall of Hope yhdistää avun antajat ja tarvitsijat Columbuksessa

Vaateseinä.

Columbuksen vaateseinäke.

Cityconin kauppakeskuksista muun muassa Columbus on lähtenyt yhteistyöhön Hope ry:n kanssa ja luonut kauppakeskukseen Wall of Hope -seinäkkeen, johon kuka tahansa voi tuoda itselleen tarpeettomia, ehjiä ja puhtaita lastenvaatteita ja -kenkiä, leluja ja pelejä sekä lasten urheiluvälineitä. Seinäke sijaitsee Columbuksen Toritasolla, Vuotalon päädyn puolella.

Avun tarvitsijat voivat puolestaan ottaa itselleen tarpeellisia tavaroita suoraan seinältä, kunhan tavarat menevät todelliseen tarpeeseen.

– Poikkeuksellinen tilanne on vaikeuttanut monen lapsiperheen arkea kuluvan kevään aikana ja olemme iloisia, että voimme osaltamme olla auttamassa konkreettisesti. Toivottavasti tämä tempaus tuo avun antajat ja tarvitsijat yhteen kätevällä tavalla ja että mahdollisimman moni löytää seinältä tarvitsemansa tavaran, Cityconin markkinointipäällikkö Niklas Anttila kertoo.

– Etsimme jatkuvasti uusia tapoja auttaa vähävaraisia ja kriisin kokeneita lapsiperheitä. Toimitamme seinältä noutamattomat, käyttökelpoiset lahjoitukset vähävaraisille tai äkillisiä kriisejä kohdanneille lapsiperheille, Hopen toiminnanohjaaja Nora Virtanen kommentoi.