Adressi luovutettiin lautakunnalle

Tiistaina 20.10. kokoontui Helsingin kaupunkiympäristölautakunta Kalasatamassa kokoukseen, jossa olivat esillä muun muassa Vuosaaren Meri-Rastilan metsä- ja ranta-alue sekä Rastilan leirintäalueen tulevaisuus.

Vanhalla hyvällä nimellä varustettu Pelastetaan Vuosaari! -adressi oli parissa kuukaudessa kerännyt yli 3700 nimeä suojelemaan Vuosaarta metsäluonnon tuhoamiselta ja liian tiiviiltä täydennysrakentamiselta – keskeisenä vaatimuksena muun muassa Meri-Rastilan arvokkaan metsän säilyttäminen. Adressin laatijoiden ja allekirjoittajien puolesta sitä olivat viemässä kaupunkiympäristölautakunnan päättäjille Vuosaaresta Päivi Istala ja Liisa Tukkimäki tiistaina 20.10. Vastaanottamassa paikalla olivat eri poliittisista ryhmistä pj. Anni Sinnemäki (vihr.), Risto Rautava (kok.), Mia Haglund (vas.) ja Nuutti Hyttinen (ps.). Kuvan otti varavaltuutettu Heta Tuura.

Ilo Vuosaaressa oli suuri, kun lautakunta teki yksimielisen päätöksen Meri-Rastilan metsän säästämisestä jälkipolville. Samalla pidetään toistaiseksi paikallaan Rastilan leirintäalue.

Voi olla, että päätöksen takana on ajatus keväällä tulossa olevista kunnallisvaaleista. Hyvä päätös joka tapauksessa! Adressiaktivistit kiittävät.

Päivi Istala