Thainyrkkeilyn nuorten suomenmestaruus Vuosaareen

Roi Martinez juhlii kädet ylhäällä suomenmestaruutta.

Roi Martinez juhlii kädet ylhäällä suomenmestaruutta.

Vuosaarelainen 17-vuotias Roi Martinez Helsinki Thaiboxing Clubista otteli sunnuntaina 25.10. thainyrkkeilyn nuorten suomenmestaruuskilpailuissa menestyksekkäästi.

Viime vuonna saavutettu SM-hopea kirkastui tänä vuonna SM-kultaan. Ottelu oli kovatempoinen, eikä voitto tullut helpolla. Vastustaja, kuopiolainen Jesse Ignatovich MMA Kuopiosta tuli päälle hyökäten vahvasti lyönneillä. Tilanteet ajautuivat toistuvasti lähiotteluksi, jolloin Roi onnistui saavuttamaan tilannevoittoja suorilla polvipotkuilla sekä viimeisellä potkuosumalla vartaloon.

Thainyrkkeilyn nuorten suomenmestaruuskilpailut järjestettiin sunnuntaina 25.10. Sport is Your Gang -hengessä Tiivistämöllä Helsingin Suvilahdessa. Kisat järjestettiin yhteistyössä Helsinki Thaiboxing Clubin, Helsingin kaupungin ja Suomen Muaythai -liiton kanssa. Kilpailuita tukemassa oli Twins Finland.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Roi Martinez edustaa Helsinki Thaiboxing Clubia.

Roi Martinez edustaa Helsinki Thaiboxing Clubia.

Koronarajoitukset huomioiden tapahtuma käytiin ilman yleisöä, mutta otteluita pääsi seuraamaan striimattuna Helsinki-kanavan kautta. Tapahtumassa kilpailtiin suomenmestaruuksista 10–11-vuotiaiden sarjassa, 12–13-vuotiaiden sarjassa, 14–15-vuotiaiden sarjassa ja 16–17-vuotiaiden sarjassa. Otteluita oli yhteensä 19.

Sport is Your Gang -hanke on käynnistynyt vuonna 2016. Hankkeen tavoitteena on tarjota nuorille mahdollisuus matalan kynnyksen harrastamiseen parhaassa mahdollisessa ohjauksessa. Toiminta on elämäntilanteet huomioivaa sekä kokonaisvaltaista, nuorisokasvatuksellisella otteella.

Tänä vuonna Sport is Your Gang järjesti thainyrkkeilyn nuorten SM-kilpailut Helsingissä jo kolmatta kertaa.

Lisää tietoa hankkeesta Instagramissa: sportisyourgang_finland