Sydänterveyden edistämisen alueellinen kunniamaininta Vuosaaren Joulupolulle

Perjantaina 6.11. Kahvila Kampelassa järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa Kampelan yrittäjät ja Joulupolun ”äidit” Pirjo Hassinen ja Riina Dursun vastaanottivat Eero Salon (Etelä-Suomen Sydänpiirin puheenjohtaja) ja Eino Päivärinnan (Vuosaaren Sydänyhdistyksen puheenjohtaja) ojentamat palkinnot.

Perjantaina 6.11. Kahvila Kampelassa järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa Kampelan yrittäjät ja Joulupolun ”äidit” Pirjo Hassinen ja Riina Dursun vastaanottivat Eero Salon (Etelä-Suomen Sydänpiirin puheenjohtaja) ja Eino Päivärinnan (Vuosaaren Sydänyhdistyksen puheenjohtaja) ojentamat palkinnot.

Vuosaaren Joulupolku, sydämenään Kahvila Kampela, on palkittu sydänterveyden edistämisen alueellisella kunniamaininnalla. Kunniamaininnan myönsi Suomen Sydänliitto Etelä-Suomen Sydänpiirin esityksestä.

Vuosaaren Joulupolku on yhteisöllinen kaupunginosatapahtuma, joka kokoaa ihmisiä niin Vuosaaresta kuin kauempaakin ulkoilemaan Uutelaan 2,5 kilometriä pitkälle kynttilöin valaistulle, jouluiselle polulle.

Tänä vuonna Joulupolkua ei valitettavasti voida koronarajoitusten vuoksi järjestää.

Sydänterveyden edistämisen alueellisen kunniamaininnan tarkoituksena on huomioida ja kiittää sydänjärjestöjen ulkopuolisia toimijoita alue- ja paikallistasolla. Palkitsemisella halutaan nostaa esiin erilaisia toimijoita sydänterveyden edistämisen laajalla toimintakentällä.

Suomen Sydänliittoon kuuluu 16 sydänpiiriä, 200 sydänyhdistystä sekä neljä valtakunnallista potilasyhdistystä. Etelä-Suomen alueella toimivaan Etelä-Suomen Sydänpiiriin kuuluu 21 paikallista sydänyhdistystä (esimerkiksi Vuosaaren Sydänyhdistys) ja lähes 70 000 henkilöjäsentä.