Kurkimoision kaavasta

Vuosaari-lehdessä ja myös Helsingin Uutisissa oli juttua Kurkimoision kaavasta ja että se olisi jäänyt pöydälle. Sinne se saisi jäädäkin. Yksi seikka jutussa kiinnitti huomion: puhuttiin Keski-Vuosaaresta. Missä sitten on se Pohjois-Vuosaari? Mielestäni me täällä asumme Pohjois-Vuosaaressa. Tuon mukaan rakentamista jatketaan pohjoiseen eli tuhotaan Mustavuoren alue vai mihin se Pohjois-Vuosaari sitten tulee.

Huvittavinta tässä on vielä se, että kaikki pormestariehdokkaat puhuvat kauniisti Helsingin viheralueista, mutta kuitenkin jokainen tuntuu vain haluavan niihin lisää rakentamista. Näille meidän viheralueille rakentaminen ei hyödytä kuin rakentajien pankkitilejä, eivätkä kauniit kaavasuunnitelmat tule toteutumaan kuin paperilla.

Vuosaaren viheralueiden ja Mustavuoren puolesta
Juhani Greinert