Kahvikorttelin katusuunnitelmia

Helsingin kaupunki laatii suunnitelmia Bertha Pauligin kadun ja Gustav Pauligin kadun rakentamiseksi ja uusimiseksi. Kadut tullaan rakentamaan tonttien rakentamisen vuoksi tarvittavien väliaikaisten liikennejärjestelyjen päättymisen jälkeen. Arvio rakentamisvuodesta on 2023.

Katusuunnitelmaluonnokset ovat sähköisesti esillä 17.3.–30.3.2021 verkkosivuilla www.hel.fi/suunnitelmat (kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat).

Asiakkaita palvellaan 18.3.2020 alkaen toistaiseksi ensisijaisesti verkossa ja puhelimitse numerossa 09 310 22111. Henkilökohtaista neuvontaa ja apua aineistoon tutustumiseen voi saada Kaupunkiympäristön asiakaspalvelusta koronatilanteesta riippuen. Aukioloajoissa tapahtuu muutoksia koronan johdosta. Tarkista viimeisin aukioloaikatieto www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/yhteystiedot/

Lisätietoja ja palautetta voi antaa projektipäällikkö Jari Hurskaiselle p. 09 310 21378, jari.hurskainen@hel.fi Palaute luonnoksista on jätettävä viimeistään 30.3.2021.