Vuosaaren Naapurineuvosto 9.9.

African Caren hyvinvointitoiminnan suunnittelija Fathi Osman fasilitoi tapahtumaa verkossa.

African Caren hyvinvointitoiminnan suunnittelija Fathi Osman fasilitoi tapahtumaa verkossa.

Syksyn naapurineuvostossa tutustutaan kaupunginvaltuutettuihin ja saadaan vinkkejä siihen, miten aikuiset voivat puuttua kiusaamiseen.

Vuosaaren Naapurineuvoston yhteisöilta järjestetään taas torstaina 9.9. kello 17–19 Zoomissa. Vuosaaren Naapurineuvosto on vuosaarelaisten vanhempien ja nuorten kohtaamispaikka, jossa keskustellaan asukkaiden kesken ja opitaan uutta alueen palveluista. Toimintaa järjestää African Care ry Helsingin kaupungin tuella.

– Takana on jo kaksi tapahtumaa ja kolmannessa haluamme ottaa huomioon osallistujien huolia sekä toiveita liittyen Vuosaaren alueeseen, kertoo African Caren Fathi Osman.

9.9. ohjelmassa on vinkkejä aikuisille kiusaamisen ehkäisyyn ja siihen puuttumiseen, ohjattuja asukasdialogeja sekä vuosaarelaisten kaupunginvaltuutettujen paneeli.

– Olemme saaneet mukaan muutamia vuosaarelaisia kaupunginvaltuutettuja ja haluamme tarjota uuden valtuustokauden valtuutetuille mahdollisuuden esittäytyä alueen asukkaille sekä vuosaarelaisille paikan, jossa kysyä valtuutetuilta kysymyksiä, jatkaa Jenna Soikkeli African Carelta.

Paneeliin voi lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta. Tapahtumaan täytyy ilmoittautua etukäteen, ja helpoiten tämä onnistuu vierailemalla African Care ry:n verkkosivuille (www.africancare.fi) tai etsimällä “Vuosaaren Naapurineuvoston syksyn yhteisöilta” -tapahtuman Facebookista. Tapahtumaan otetaan rajallinen määrä osallistujia.

Ilmoittautuminen sulkeutuu tapahtumaa edeltävänä päivänä 8.9., jonka jälkeen osallistujille lähetetään kutsut sähköpostiin tapahtumapäivän aikana.

Kaikki vuosaarelaiset ovat tervetulleita tapahtumaan. Tapahtuman pääkielenä toimi suomi, mutta apukielinä tarvittaessa myös arabian, somalin ja venäjän kielet. Myös digiapua on saatavilla, eli jos kaipaat apua Zoomin käytössä, olet tervetullut digitukeen puoli tuntia ennen tapahtumaa. Nähdään Vuosaaren Naapurineuvostossa 9.9. kello 17–19. Jos sinulla on sillä välin kysyttävää tapahtumasta tai toiminnasta muuten vaan, ota yhteyttä: Jenna Soikkeli, 050 3780 252, Paula Heikkilä, 050 378 5660.