Viikingit ryösti pisteet Sipoosta

Viikinkilauma kävi lauantaina 25.9. Sipoossa ryöstöretkellä, kun viime kausien kestomenestyjä Wolf kaatui numeroin 2–4. Noin satapäinen yleisö pääsi todistamaan varsin tasaista miesten 2. divisioonan jääkiekkokamppailua, kuten näiden joukkueiden välillä on totuttu näkemään viime vuosina.

Ottelu sai terävän alun, kun punanuttujen ykkösnyrkki iski kiekon maaliin jo kahdeksan pelatun sekunnin jälkeen. Tilanne rauhoittui tämän jälkeen, eikä erässä nähty muuta merkittävää kuin kotijoukkueen 1–1-tasoitusmaali.

Toisessa erässä jatkettiin tasaisissa merkeissä ja 40 pelatun minuutin jälkeen tulostaulu näytti lukemia 2–2. Viimeisellä kolmanneksella kotijoukkue Wolfin ruuti oli märkää, ja Viikingit kiitti latomalla kaksi maalia omasta takaa. Vuosaarelaisten riveissä operoiva Jani Kari oli pelipäällä tehden kaksi maalia harhauttamalla veskarin komeasti kahville. Viikinkimaalia vartioinut Niko Paakkunainen oli jälleen kuin muuri torjuen ottelun aikana peräti 46 kertaa.

Tarina jatkuu perjantaina 1.10. Vuosaaressa, kun Keravan ylpeys Shakers saapuu Aimo Mäkinen Areenalle (Pallokuja 6) vierailemaan. Ottelu alkaa kello 19.20, ja sinne on maksuton sisäänpääsy.