Joulumarkkinat ja Auta lasta, auta perhettä -keräys

Soihtujen perinteiset joulumarkkinat pidetään Mosaiikkitorilla (Vuotalon ja Columbuksen välissä) sunnuntaina 28.11. kello 10–15. Myynnissä on taas monenmoista, kuten leivonnaisia, vaatteita, lahjatavaroita, lettukahvilan herkkuja sekä kirppispöytien tarjontaa. Kirpputorin paikkamaksu on 5 euroa, omat pöydät mukaan. Myyntipaikkavaraukset ja lisätiedot tekstiviestillä 050 512 6039 tai sähköpostilla tuulapirkko@
luukku.com

Markkinoiden paikkamaksujen tuotto käytetään lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tänäkin vuonna lahjoitetaan diakoniatyön kautta apua tarvitseville vuosaarelaisille ruokalahjakortteja ja stipendejä lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

Perinteinen keräys

Vuosaarelaiset Lions Clubit ja Pienperheyhdistys järjestävät lauantaina 4.12. kello 10–14 Auta lasta, auta perhettä -lahjakeräyksen Kauppakeskus Columbuksen S-marketin ja K-Supermarketin edessä.  Ideana on ostaa yksi ylimääräinen tuote ja tuoda se keräyspisteeseen. Lahjoitustuotteiksi sopivat pilaantumaton kuivaruoka, säilykkeet, makeiset, hygieniatuotteet, lasten tarvikkeet ja lelut. Tuotteet lahjoitetaan Pienperheyhdistyksen kautta vuosaarelaisille avuntarpeessa oleville lapsiperheille.

Soihdut lahjoittivat rooliasuja päiväkodeille

Kuvassa vasemmalta Soihtujen sihteeri Tellervo Ukkonen ja pk Keulan edustajat Susanna Westerholm ja Marjut Riit’aho-Martti.

Kuvassa vasemmalta Soihtujen sihteeri Tellervo Ukkonen ja pk Keulan edustajat Susanna Westerholm ja Marjut Riit’aho-Martti.

Soihtujen saamasta maahantuojan lahjoittamasta leluerästä on jaettu rooliasuja neljälle vuosaarelaiselle päiväkodille. Laatikollinen hiiri-, pupu- ja tiikeriasuja sekä kipparilakkeja otettiin ilomielin vastaan.