Auta lasta, auta perhettä -hyväntekeväisyyskeräys Columbuksessa 4.12.

Itsenäisyyspäivänä ei yleisöjuhlaa

Koronarajoituksista johtuen Vuosaaren Leijonat ei järjestä itsenäisyyspäivän yleisöjuhlaa 6.12.2021. Päivän juhlistamiseksi nostetaan Suomen lippu salkoon Vuosaaren kirkon pihassa kello 9.30. Lipunnosto on yleisölle avoin ja siitä ladataan video yleisön nähtäväksi heti tapahtuman jälkeen sekä Leijonien kotisivulle että Facebookiin. Nämä löytyvät internetistä hakusanalla Vuosaari.    

Auta lasta, auta perhettä -keräys Columbuksessa

Korona-aika vaikuttaa myös Leijonien Auta lasta, auta perhettä -keräykseen, joka on perinteisesti järjestetty Lions Club Helsinki/Vuosaari ja Lions Club Soihdut toimesta marras–joulukuun vaihteessa kauppakeskus Columbuksessa. Tämän vuoden keräys järjestetään lauantaina 4.12 kello 10–14 Columbuksen K-Supermarketin sekä S-marketin edustalla.

Keräyksen ideana on, että kaupassa kävijä ostaa ylimääräisen tuotteen ja lahjoittaa sen keräykseen laittamalla kyseisen tuotteen leijonien ostoskärryyn kassojen jälkeen. Kärryt on merkitty Lions Club -tunnuksin, mutta turvavälien ja kontaktien välttämisen takia klubien jäsenet pysyttelevät tällä kertaa maskeineen taka-alalla.

Tuotteet voivat olla esimerkiksi pilaantumatonta ruokaa, kuten säilykkeitä, jauhoja, myslejä tai näkkileipää. Lahjoittaa voi myös hygieniatuotteita sekä lasten leluja, pelejä ja vaatteita. Keräykseen sopii siis oikeastaan kaikki, mitä kaupasta voi ostaa, paitsi tuoreet elintarvikkeet.

Keräyksessä saadut tuotteet luovutetaan Pienperheyhdistykselle toimitettavaksi eteenpäin apua tarvitseville vuosaarelaisille perheille.