Speed taukojumppasi maailmanmestaruuteen

Kuvan vasemmalla ja oikealla reunalla Anni ja Tomi kilpailun järjestäjäorganisaatiosta, Cuckoosta. Heidän välissään juhlii Speedin Vuosaaren toimipisteen väki: Inna, Tuomo, Tomppa, Mylli, Erik ja Kimmo.

Vuosaaren satamassa pääkonttoriaan pitävä konttikuljetusyritys Speed Oy on Fiksujen Valintojen maailmanmestari pienyritysten sarjassa vuonna 2021.

Kilpailujakson aikana Speedillä pidettiin parhaiten huolta työhyvinvoinnista ja tehtiin eniten fiksuja, iloa tuottavia valintoja työpäivän aikana. Kaiken keskiössä olivat Cuckoo-sovelluksen lyhyet taukojumpat ja venyttelyhetket, mutta muutkin pisteitä kerryttäneet aktiviteetit, kuten portaiden käyttäminen hissin sijaan ja happihyppelyt saivat Speed-tiimin kiitettävän aktiiviseksi. Eipä ole koskaan työkavereitakaan kehuttu niin paljon kuin marraskuussa.

Mukana kisaamassa oli yhteensä yli 300 yritystä ja osallistujia oli 19 maasta. Hopeaa pienten yritysten sarjassa sai Team Neste ja pronssia Kuntalaskenta. Keskisuurten yritysten voittaja oli Eezy ja suurten yritysten CSC.

Fiksujen Valintojen MM-kilpailuilla haluttiin kannustaa työntekijöitä aktiiviseen työpäivän tauottamiseen ja muistuttaa yhtämittaisen istumisen terveysriskeistä.