Sjökullan torpan joulukoristeet

Joukko vuosaarelaisia Heli Hyytiän (Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opetusteatterin tarpeistonvalmistaja) johdolla on taas kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista hankituista kierrätysmateriaaleista ommellut, virkannut ja neulonut tonttuja, eläimiä ja lumitähtiä. Himmelit on tehty Kallahden rannasta kerätyistä järviruo’oista.

Viime jouluna ryhmä koristeli ensimmäistä kertaa koivun virkatuilla ja neulotuilla joulupalloilla. Koivun rungon ympärille oli myös tehty neulegraffitti. Pääsiäisenä koivun oksista roikkui pääsiäismunia. Noita-akat valtasivat tammen ja torpan katolla istuskeli tipuja, pupuja ja kissoja.

Tervetuloa katsomaan, kuinka torpan pihapiirin koivu, tammi ja ruusupensas ovat saaneet upeita koristeita oksilleen. Torpan osoite on Harbonkatu 10.

Vuosaari-Seura toivottaa vuosaarelaisille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta 2022!