Auto rysäytti padelkentälle

Auto syöksyi kentälle kahden lasiseinän tukipilarin välistä.

Auto syöksyi kentälle kahden lasiseinän tukipilarin välistä. Kuva: Lukija

Torstaina 13.1. päivällä kello 12 jälkeen rysäytti henkilöauto Aurinkolahden uimarannan viereiselle padelkentälle Urheilukalastajankujalla. Kuski oli pysäköimässä autoaan padelkentän viereiselle parkkipaikalle, jolloin hän sai lievän sairauskohtauksen ja auto lähti ohjaksista. Auto eteni läpi pensasistutusten sekä verkkoaidan ja rikkoi lopulta padelkentän lasiseinän.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen…

Kuvassa auto hinataan pois padelkentältä. Kuva: Lukija

Kuvassa auto hinataan pois padelkentältä. Kuva: Lukija

Viime kesänä avattu kenttä on talvisin suljettu, joten sisällä ei ollut ihmisiä. Auto syöksyi kentän pylväsrakenteiden välistä ja siksi päätyaita jäi pystyyn. Pelastuslaitos ja poliisi kävivät tarkistamassa tilanteen. Onnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja, jopa auto säilyi suuremmitta vaurioitta.