Viikkareilla tappiollinen Tuusulan vierailu

Viikinkien miesten 2. divisioonan jääkiekkojoukkueella oli viikonloppuna vain yksi ottelu, kun joukkue matkusti sunnuntaina 13.3. Hyrylään kohtaamaan Tuuskin. Sarjataulukossa peräkkäin olevat joukkueet ovat pelanneet kauden miltei identtisesti pisteiden valossa, joten tasainen ottelu oli luvassa.

Valkoisissa paidoissa pelannut viikinkilauma hallitsi ottelun tapahtumia noin 45 minuutin verran, jonka jälkeen kotijoukkue sisuuntui taistelemaan täydestä  pistepotista. Itäläiset johtivat ottelua peräti 3–0, mutta taistelu ei riittänyt pelin loppuun asti. Kotijoukkue Tuuski rynnisti 5–3-voittoon vahvalla kolmannen erän suorituksellaan.

Runkosarjaa on jäljellä vielä kahden ottelun verran, kun tulevana viikonloppuna joukkue kohtaa Sipoon Wolfin lauantaina 19.3. Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla Pallokuja 6:ssa kello 19.05 ja sunnuntaina 20.3. vuosaarelaiset matkaavat Matinkylään haastamaan Jäähongan klo 19.50 alkavassa ottelussa.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko

(joukkueiden järjestys sarjataulukossa määräytyy pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan kaudella 2021–22)