Viikingeillä jääkiekossa pudotuspelit käyntiin

Viikinkien 2. divisioonan  miesten edustusjoukkue pelasi runkosarjan kaksi viimeistä jääkiekko-ottelua, kun sarjakärki Sipoon Wolf vieraili Vuosaaressa lauantaina 19.3. ja Jäähonka isännöi sarvipäitä Espoonlahdessa sunnuntaina 20.3. 

Vuosaarelaisten kannalta peleillä ei pistemielessä ollut merkitystä, kun sarjan nelossija oli jo varmistunut tuoden kotiedun playoffsien ensimmäiselle kierrokselle. Tämä osittain näkyi joukkueen otteissa, kun Wolf haki 3–7-voiton Viikinkien viettäessä paljon aikaansa jäähyaitiossa. 

Sunnuntain mittelössä kolmella ketjulla pelannut Viikkarit palasi voittojen tielle, kun sarvipäät voittivat ottelun 4–5-rangaistuslaukauskilpailun jälkeen.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Viikingit saa vastaansa tutun vastustajan, kun Kauniaisista vieraaksi matkustaa GrIFK. Ensimmäinen peli pelataan torstaina 24.3. kello 18.50 Vuosaaren Aimo Mäkinen Areenalla (Pallokuja 6). Kolmas ottelu pelataan, jos tarvitaan. Ensimmäisen kierroksen pudotuspelit ovat kahdesta voitosta kiinni. Kolmas peli pelataan tarvittaessa sunnuntaina 27.3. kello 17.20. Kotipeleihin Vuosaaressa on vapaa pääsy, tervetuloa paikan päälle kannustamaan Viikingit voittoon!

Joukkueen edesottamuksia voi seurata Facebookissa Viikingit Edustus sekä Instagramissa @viikingitedustus.

2. divisioona, lohko 1, sarjataulukko
(joukkueiden järjestys sarjataulukossa määräytyy pistekeskiarvon (pisteet/ottelu) mukaan kaudella 2021–22)

Wolf 2,63
HC Vantaa 2,46
Tuuski 2,21
Viikingit 1,96
GrIFK 1,33
H.K.H. 1,29
Jäähonka 1,25
KHT 1,21
KelA 0,96
HAKI 0,71
Shakers 0,38